Επιστρέφοντας στο Second Hand Shop

Ιαν 26, 2021 | Second Hand Shop, Ανακοινώσεις

Αγαπημένοι φίλοι και αγαπημένες φίλες του Second Hand Shop,

Επιστρέψαμε μετά το lock down με νέα αντικείμενα, ρούχα, αξεσουάρ και χειροποίητα είδη! 

Στις προσθήκες του καταστήματος θα βρείτε ένα νέο ράφι με “χειροποίητες δημιουργίες”.  Όσο το κατάστημα μας ήταν κλειστό, λόγω του lock down, τα μέλη του Συνεταιρισμού μας προσπάθησαν να κρατήσουν “ζωντανή” τη δραστηριότητα. Φτιάξαμε νέα προϊόντα από εμπορεύματα ελαττωματικά, που ήταν αδύνατο να πωληθούν.

Όλοι μαζί προχωράμε στον κοινό μας στόχο: “δεύτερες” ευκαιρίες σε είδη και αντικείμενα, “δεύτερες” ευκαιρίες στην απασχόληση ευάλωτων κοινωνικά ατόμων. Και γιατί όχι, προς ένα zerowaste περιβάλλον, μεταποιώντας αντικείμενα και πρώτες ύλες όπως φαίνεται παρακάτω:

Σας περιμένουμε όλους στο ανανεωμένο μας κατάστημα, να ανταλλάξουμε χαμόγελα (από αυτά που φαίνονται στα μάτια!), θετική ενέργεια και πολλές δόσεις …αλληλεγγύης!

Κι επειδή εκτός από αγαπημένοι πελάτες είστε και εκλεκτοί …προμηθευτές σας θυμίζουμε πως μπορείτε να μας φέρνετε στο κατάστημα μας (Ζακύνθου 2, Δημοτική Αγορά Κυψέλης) τα είδη και τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε: διακοσμητικά αντικείμενα, είδη γραφείου, υαλικά, λευκά είδη, παιχνίδια, κοσμήματα, βιβλία και ρούχα σε καλή κατάσταση.

Το νέο ωράριο του Second Hand Shop είναι : 

Η ομάδα του Second Hand Shop.

Δείτε ακόμα:

Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” αναζητά καθαριστές και καθαρίστριες για εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. • Η απασχόληση αφορά κατά βάση τετράωρη εργασία (πρωινές ή απογευματινές ώρες) σε πενθήμερη βάση, που μπορεί να αυξάνεται αν ο/η εργαζόμενος/η...

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή συνεργάτη – Επόπτη έργων καθαριότητας

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», μονάδα ψυχικής υγείας που στοχεύει στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης για άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, μετανάστες / πρόσφυγες και άλλα κοινωνικά ευάλωτα άτομα αναζητά: Συνεργάτη για την οργάνωση και...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest