Σας περιμένουμε με τα δώρα σας και τις ιστορίες (τους) σας

Δεκ 5, 2018 | Second Hand Shop, Ανακοινώσεις

Λίγες ώρες πριν την εκδήλωση μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ.
Πρώτα από όλα τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του Συνεταιρισμού. Χωρίς τη δική τους καθημερινή συμβολή, σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες, αυτός ο Συνεταιρισμός δεν θα είχε αυτό το παρόν και κυρίως δεν θα οραματιζόταν ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.

Φυσικά, ειδικά σε ότι αφορά το Second Hand Shop, το επόμενο μεγάλο ευχαριστώ είναι για τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Συνεταιρισμού. Αλέκα Μπαθρέλου, Άννα Σκορδιάλος,Μίμη Χρυσομάλη, Μαρία Χατζή, Σία Τσώνου, Φωτειάννα Λινάρδου, Ελένη Βλάχου, Ηρώ Σπυρίδωνος, Έφη Λιόση, Σοφία Παπαγεωργίου, Κατερίνα Χατζηπέτρου, Justin Kotsenas Dolkiewicz και Jasser Demir σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ακόμα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Impact Hub Athens και τον Δήμο Αθήναίων που μας φιλοξενούν στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Για την σημερινή βραδιά πρέπει πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε την Feeldom Creative Agency, τον Αλέξανδρο Κόκκινο για την σκηνοθεσία και την Σία Πάστρα για την ιδέα και την αμέριστη βοήθεια, που επιμελήθηκαν και παρήγαγαν όλο αυτό το οπτικοακουστικό υλικό που απολαύσαμε στα social media και θα απολαύσουμε και απόψε. Ακόμα τη γραφίστρια Ελίνα Χαρίντι που εργάστηκε εθελοντικά για τη δημιουργία όλων των γραφικών της εκδήλωσης και το μέλος του Συνεταιρισμού μας Γιάννα Ρίζου που συνέβαλε καθοριστικά σε όλα της αποψινής εκδήλωσης, με μοναδικό μεράκι και απίστευτη ενέργεια.

Το ΙΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για την ευγενική χορηγί,α να μας προσφέρουν τα γλυκά και αλμυρά finger foods, και μαζί τους Καθηγητές της Σχολής Μαγειρικής (Σεφ) Απέργη Ιάκωβο, Βουγιουκλάκη Γιώργο και Μπέζα Νίκο και τους μαθητές τους. Το Κτήμα Μουσών της Οικογένειας Ζαχαρία και τον κ. Στέλιο Ζαχαρία που μας πρόσφεραν το κρασί  που θα σερβίρουμε στην αποψινή εκδήλωση.

Το Ωδείο Λιούτα του κ. Δημήτρη Λιούτα και τις δύο κυρίες – σπουδάστριές του, που απαρτίζουν το μουσικό ντουέτο KEYS N’ VOICES, την Βάσια Ζέρβα (τραγούδι), Φοιτήτρια στο ΠΑΠΕΙ στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, και την Ειρήνη Τσακαλίδου (πιάνο, φωνή) Φοιτήτρια στο ΕΜΠ στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, που θα ανοίξουν την εκδήλωση με τζαζ ήχους και  τον Ορέστη Ντάντο και τον Σπύρο Γραμμένο που θα μας συντροφέψουν με τα τραγούδια τους, μετά τις αφηγήσεις των ιστοριών των αντικειμένων.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε για την σημερινή εκδήλωση, τα μέσα ενημέρωσης που βοήθησαν στην προβολή της και πάνω από όλα τους προσκεκλημένους μας (Αλεξάνδρα Αϊδήνη, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Σπύρο Γραμμένο, Άννα Δαμιανίδη, Λένα Διβάνη, Γιώργο – Ίκαρο Μπαμπασάκη, Ορέστη Ντάντο, Ελένη Ορνεράκη, Νίκο Περάκη, Φανή Πετραλιά, Απόστολος Ρίζος, Μαρίζα Ρίζου, Μαρία Σολωμού και Πέλα Σουλτάτου) που απόψε ζωντανά ή από video θα προσφέρουν ένα αντικείμενο στο Second hand shop ξεκλειδώνοντας ένα κομμάτι μνήμης δίνοντας φωνή στις -κοινές- μας ιστορίες και στηρίζοντας την προσπάθεια για  θέσεις εργασίας ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Εμείς βάλαμε τα γιορτινά μας και σας περιμένουμε…

 

 

Δείτε ακόμα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες και φίλοι/ες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος»: Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα μεταφερθούν από την οδό Μηθύμνης 19 που στεγάζονταν μέχρι τώρα, στον 1ο όροφο της οδού Μηθύμνης 40 Α (παραπλεύρως της...

Διαβάστε Περισσότερα

Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” αναζητά καθαριστές και καθαρίστριες για εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. • Η απασχόληση αφορά κατά βάση τετράωρη εργασία (πρωινές ή απογευματινές ώρες) σε πενθήμερη βάση, που μπορεί να αυξάνεται αν ο/η εργαζόμενος/η...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest