Κάλεσμα εθελοντών για το Second Hand Shop

Σεπ 21, 2018 | Second Hand Shop, Ανακοινώσεις

 

Έχεις όρεξη, κέφι και ελεύθερο χρόνο;
Σου αρέσει να προσφέρεις, στο πλαίσιο μιας δημιουργικής ομάδας που συνεργάζεται για καλό σκοπό;
Θέλεις να συμβάλλεις ενεργά στην υποστήριξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα;
Έχεις οικολογική συνείδηση;
Συχνάζεις στην Κυψέλη;

Αν απάντησες θετικά το λιγότερο σε δύο από τις παραπάνω ερωτήσεις,
στήριξε εθελοντικά το Second Hand Shop του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Αρχιπέλαγος!!!

Από τον Οκτώβρη του 2018, αρχίζει επίσημα τη λειτουργία του το Second Hand Shop στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Θα διαθέτει παιχνίδια, βιβλία, faux bijoux, αντικείμενα home design, είδη διακόσμησης και δώρου, ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ, από «δεύτερο χέρι» σε πολύ χαμηλές τιμές, με σκοπό να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για άτομα κοινωνικά και εργασιακά αποκλεισμένα.

Θέλουμε το Second Hand Shop να μην είναι απλά άλλο ένα κατάστημα, αλλά μια αφορμή για να βρισκόμαστε, να συζητάμε και να παρεμβαίνουμε με δράσεις υποστήριξης της επανάχρησης των ειδών, ανακύκλωσης, κυκλικής οικονομίας και πρακτικών zero waste.

Αυτό το εγχείρημα χρειάζεται τη δική σας πολύτιμη συνδρομή και προσφορά. Το Second Hand Shop θέλουμε να είναι διαρκώς πλαισιωμένο από εθελοντές, υποστηρικτές, μέλη ή φίλες/φίλους του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Αρχιπέλαγος. Αναζητούμε άτομα για εθελοντική εργασία, που θα συμμετέχουν έμπρακτα με τις γνώσεις, τις εμπειρίες, το χρόνο, τη δημιουργικότητα και τη θετική τους διάθεση στη λειτουργία του Second Hand Shop.

Σας καλούμε λοιπόν να έχετε ενεργό ρόλο σε ένα ή και περισσότερα από τα παρακάτω πεδία:

  • Συλλογή, διαλογή, ταξινόμηση εμπορευμάτων
  • Υποστήριξη στη λειτουργία του καταστήματος
  • Επικοινωνία, ευαισθητοποίηση, ενημέρωση κοινότητας
  • Υποστήριξη εργαζομένων κ.α.

Στείλτε ένα e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο secondhand@acoop.gr εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας σε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να γνωριστούμε και να συντονίσουμε τη συμμετοχή σας στη πρωτοβουλία μας.

Μετά την ολοκλήρωση της απασχόλησής σας, χορηγείται Βεβαίωση Απασχόλησης, καθώς και Συστατική Επιστολή, που καλύπτει την περίοδο της εθελοντικής σας εργασίας και τον τομέα απασχόλησής σας.

Ευχαριστούμε που στηρίζετε έμπρακτα τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Αρχιπέλαγος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 211-0131330 ή επισκεφθείτε το www.acoop.gr

Νέα διεύθυνση: Σύρου 38, τ.κ. 113 61 Κυψέλη
Τηλέφωνο καταστήματος: 2108235509 – e-mail: secondhand@acoop.gr

 

 

Δείτε ακόμα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες και φίλοι/ες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος»: Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα μεταφερθούν από την οδό Μηθύμνης 19 που στεγάζονταν μέχρι τώρα, στον 1ο όροφο της οδού Μηθύμνης 40 Α (παραπλεύρως της...

Διαβάστε Περισσότερα

Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” αναζητά καθαριστές και καθαρίστριες για εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. • Η απασχόληση αφορά κατά βάση τετράωρη εργασία (πρωινές ή απογευματινές ώρες) σε πενθήμερη βάση, που μπορεί να αυξάνεται αν ο/η εργαζόμενος/η...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest