Η ισχύς εν τη ενώσει. Σε 6 Κοι.Σ.Π.Ε. ο καθαρισμός κτιρίων της διοίκησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στην Αττική

Ιούλ 6, 2018 | Ανακοινώσεις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως μετά από αναθέσεις έργων καθαριότητας από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) σε κοινωνικούς συνεταιρισμούς στην περιφέρεια, ο Οργανισμός προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού και για κτίρια της διοίκησής του στην Αττική.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 6 Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί (Κοι.Σ.Π.Ε.) με την μορφή ένωσης και ανέλαβαν τελικά το έργο για 12 μήνες.

Στην ένωση συμμετείχαν οι Κοι.Σ.Π.Ε. Διάπλους, Ηλιοτρόπιο, Αθηνά – Ελπίς, Ευ Ζην, Διαδρομές και ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Αρχιπέλαγος.

Εκ μέρους της ένωσης αναλάβαμε τον καθαρισμό του κτιρίου του ΠΕ.ΔΙ. Δυτικής Αττικής (Δήμητρος 59, Ελευσίνα) και του κτιρίου Ληξιπρόθεσμων Οφειλών ΙΚΑ (Ηπείρου 38, Αθήνα).

Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε ένα ακόμα απαιτητικό έργο.

Δείτε ακόμα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες και φίλοι/ες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος»: Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα μεταφερθούν από την οδό Μηθύμνης 19 που στεγάζονταν μέχρι τώρα, στον 1ο όροφο της οδού Μηθύμνης 40 Α (παραπλεύρως της...

Διαβάστε Περισσότερα

Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” αναζητά καθαριστές και καθαρίστριες για εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. • Η απασχόληση αφορά κατά βάση τετράωρη εργασία (πρωινές ή απογευματινές ώρες) σε πενθήμερη βάση, που μπορεί να αυξάνεται αν ο/η εργαζόμενος/η...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest