Η ισχύς εν τη ενώσει – 6 Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί ανέλαβαν την καθαριότητα κτιρίων του Ε.Φ.Κ.Α. στην Αττική.

Νοέ 15, 2018 | Ανακοινώσεις

Μετά από μια πολύμηνη διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, τις υπηρεσίες καθαριότητας πολλών κτιρίων του Ε.Φ.Κ.Α. ανέλαβαν Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί (Κοι.Σ.Π.Ε.).

Στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας η Ένωση έξι Κοινωνικών Συνεταιρισμών (Αρχιπέλαγος, Διάπλους, Ηλιοτρόπιο, Αθηνά–Ελπίς, Ευ ζην και Διαδρομές) ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε 41 κτίρια, ενώ και σχεδόν όλα τα κτίρια του Ε.Φ.Κ.Α. στην Αττική καθαρίζονται πλέον από Κοι.Σ.Π.Ε.

Επικεφαλής μάλιστα των Ένωσης των Κοι.Σ.Π.Ε. για τον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας είναι ο δικός μας Κοινωνικός Συνεταιρισμός, το “Αρχιπέλαγος”.

Μετά από εντατική προσπάθεια για τον συντονισμό της όλης προσπάθειας, τόσο μεταξύ των Κοι.Σ.Π.Ε., όσο και με τους προμηθευτές και συνεργάτες μας, καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης να ξεκινήσουν οι εργασίες και ήδη να έχουν φέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα την θερμή υποδοχή των εργαζομένων μας από τους εργαζόμενους του Ε.Φ.Κ.Α.

Ως Αρχιπέλαγος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους άλλους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς όσο και τις υπηρεσίες του Ε.Φ.Κ.Α. και είμαστε σίγουροι πως θα δικαιωθούν για την επιλογή τους να εμπιστευθούν τους Κοι.Σ.Π.Ε.

Για εμάς που αναλάβαμε το έργο τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και της πράξης.

Στον Κοι.Σ.Π.Ε. Αρχιπέλαγος αντιστοιχούν 10 νέα κτίρια, ενώ δημιουργήθηκαν 17 νέες θέσεις εργασίας. Προχωράμε…

Δείτε ακόμα:

Βazaar ρούχων στο Second Hand Shop με 50% εκπτώσεις σε όλα τα ρούχα και τα παπούτσια!

Από την Πέμπτη 13 Ιουνίου έως το Σάββατο 15, καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με ένα bazaar με 50% εκπτώσεις σε όλα τα ρούχα και τα παπούτσια του μαγαζιού.Σας περιμένουμε στο Second Hand Shop (  Σύρου 38, Κυψέλη, πίσω από τη Δημοτική Αγορά), ώστε να γνωριστούμε, να...

Διαβάστε Περισσότερα

Οικονομικός και Κοινωνικός Απολογισμός έτους 2023

Κοινωνικός Συνεταιρισμός (ΚοιΣΠΕ) “Αρχιπέλαγος” Διοικητικό Συμβούλιο Διαχειριστική χρήση 01.01 - 31.12.2023 Απολογισμός έτους 2023: Οικονομικός και Κοινωνικός Απολογισμός 2023 Ισολογισμός 2023: Ισολογισμός...

Διαβάστε Περισσότερα

Σύσταση ομάδας εθελοντών/τριών με σκοπό την υποστήριξη του Second Hand Shop στην Κυψέλη

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Αρχιπέλαγος» αναζητά άτομα για σύσταση ομάδας εθελοντών/τριών με σκοπό την υποστήριξη του Second Hand Shop που λειτουργεί στην Κυψέλη. Πιο συγκεκριμένα, ως μέλος της ομάδας εθελοντών/τριών θα συμμετέχετε δημιουργικά στην οργάνωση και...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest