Η ισχύς εν τη ενώσει – 6 Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί ανέλαβαν την καθαριότητα κτιρίων του Ε.Φ.Κ.Α. στην Αττική.

Νοέ 15, 2018 | Ανακοινώσεις

Μετά από μια πολύμηνη διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, τις υπηρεσίες καθαριότητας πολλών κτιρίων του Ε.Φ.Κ.Α. ανέλαβαν Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί (Κοι.Σ.Π.Ε.).

Στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας η Ένωση έξι Κοινωνικών Συνεταιρισμών (Αρχιπέλαγος, Διάπλους, Ηλιοτρόπιο, Αθηνά–Ελπίς, Ευ ζην και Διαδρομές) ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε 41 κτίρια, ενώ και σχεδόν όλα τα κτίρια του Ε.Φ.Κ.Α. στην Αττική καθαρίζονται πλέον από Κοι.Σ.Π.Ε.

Επικεφαλής μάλιστα των Ένωσης των Κοι.Σ.Π.Ε. για τον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας είναι ο δικός μας Κοινωνικός Συνεταιρισμός, το “Αρχιπέλαγος”.

Μετά από εντατική προσπάθεια για τον συντονισμό της όλης προσπάθειας, τόσο μεταξύ των Κοι.Σ.Π.Ε., όσο και με τους προμηθευτές και συνεργάτες μας, καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης να ξεκινήσουν οι εργασίες και ήδη να έχουν φέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα την θερμή υποδοχή των εργαζομένων μας από τους εργαζόμενους του Ε.Φ.Κ.Α.

Ως Αρχιπέλαγος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους άλλους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς όσο και τις υπηρεσίες του Ε.Φ.Κ.Α. και είμαστε σίγουροι πως θα δικαιωθούν για την επιλογή τους να εμπιστευθούν τους Κοι.Σ.Π.Ε.

Για εμάς που αναλάβαμε το έργο τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και της πράξης.

Στον Κοι.Σ.Π.Ε. Αρχιπέλαγος αντιστοιχούν 10 νέα κτίρια, ενώ δημιουργήθηκαν 17 νέες θέσεις εργασίας. Προχωράμε…

Δείτε ακόμα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες και φίλοι/ες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος»: Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα μεταφερθούν από την οδό Μηθύμνης 19 που στεγάζονταν μέχρι τώρα, στον 1ο όροφο της οδού Μηθύμνης 40 Α (παραπλεύρως της...

Διαβάστε Περισσότερα

Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” αναζητά καθαριστές και καθαρίστριες για εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. • Η απασχόληση αφορά κατά βάση τετράωρη εργασία (πρωινές ή απογευματινές ώρες) σε πενθήμερη βάση, που μπορεί να αυξάνεται αν ο/η εργαζόμενος/η...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest