Έρχεται το πρώτο Convergences Greece Forum / ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ – και φυσικά θα είμαστε εκεί!

Μαρ 29, 2019 | Second Hand Shop, Ανακοινώσεις

 

Το Convergences και το World Human Forum σε συνεργασία με το SDSN Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το 1ο Convergences Greece Forum/ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ , το forum για την καινοτομία, την κοινωνική οικονομία και την βιώσιμη ανάπτυξη!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και τις δράσεις που συμβάλλουν προς ένα κόσμο με ΜΗΔΕΝ Αποκλεισμό, ΜΗΔΕΝ Αποτύπωμα Άνθρακα, ΜΗΔΕΝ Φτώχεια τότε γίνετε μέρος του forum και συμβάλλετε κι εσείς με την σειρά σας, ώστε να γίνει η Ελλάδα μία χώρα γεμάτη “μηδενικά”!

Όλοι, για πρώτη φορά, γύρω από ένα τραπέζι!

Στις 2 Απριλίου, στο The Hub Events (Αλκμήνης 5 Αθήνα), μπορείτε να παρακολουθήσετε 13 διαφορετικά πάνελ για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, την κλιματική αλλαγή, τη μικροχρηματοδότηση, τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, το Ζero Waste, την απασχολησιμότητα και την επανένταξη κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων, την ανθεκτικότητα της Αττικής, τα προγράμματα μονοπατιών στους ορεινούς όγκους και πολλά άλλα.

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” θα μετέχει σε ένα από τα πάνελ την Τρίτη το πρωί, με θέμα την επανένταξη κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων.

Είσοδος ελεύθερη. Απαιτείται προεγγραφή.

*Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 1 Απριλίου, στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας». Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.–> https://www.eventbrite.fr/e/opening-night-of-the-convergences-greece-forum-on-april-1st-tickets-56647415946

Ακόμα κοινωνικές επιχειρήσεις, start up, συνεργατικά project, μη κερδοσκοπικές κινήσεις και πρωτότυπες ιδέες ανακύκλωσης, σας περιμένουν στο διαδραστικό Marketplace!

Κάνουμε το ZERO WASTE πράξη! 

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Αρχιπέλαγος, πουλάει τα second hand είδη που συγκεντρώνει από δωρεές, για να μην καταλήξουν στα σκουπίδια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν αξιοπρεπή εργασία σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα!

Ακόμα φέρτε μαζί σας στις 2 Απριλίου στο Convergences Greece Forum ηλεκρονικές συσκευές που δεν χρειάζεστε πια και δώστε τους νέα ζωή. Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΙΣ τις επισκευάζει και τις χαρίζει σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη!

 

Δείτε ακόμα:

Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” αναζητά καθαριστές και καθαρίστριες για εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. • Η απασχόληση αφορά κατά βάση τετράωρη εργασία (πρωινές ή απογευματινές ώρες) σε πενθήμερη βάση, που μπορεί να αυξάνεται αν ο/η εργαζόμενος/η...

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή συνεργάτη – Επόπτη έργων καθαριότητας

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», μονάδα ψυχικής υγείας που στοχεύει στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης για άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, μετανάστες / πρόσφυγες και άλλα κοινωνικά ευάλωτα άτομα αναζητά: Συνεργάτη για την οργάνωση και...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest