Έρχεται το πρώτο Convergences Greece Forum / ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ – και φυσικά θα είμαστε εκεί!

Μαρ 29, 2019 | Second Hand Shop, Ανακοινώσεις

 

Το Convergences και το World Human Forum σε συνεργασία με το SDSN Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το 1ο Convergences Greece Forum/ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ , το forum για την καινοτομία, την κοινωνική οικονομία και την βιώσιμη ανάπτυξη!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και τις δράσεις που συμβάλλουν προς ένα κόσμο με ΜΗΔΕΝ Αποκλεισμό, ΜΗΔΕΝ Αποτύπωμα Άνθρακα, ΜΗΔΕΝ Φτώχεια τότε γίνετε μέρος του forum και συμβάλλετε κι εσείς με την σειρά σας, ώστε να γίνει η Ελλάδα μία χώρα γεμάτη “μηδενικά”!

Όλοι, για πρώτη φορά, γύρω από ένα τραπέζι!

Στις 2 Απριλίου, στο The Hub Events (Αλκμήνης 5 Αθήνα), μπορείτε να παρακολουθήσετε 13 διαφορετικά πάνελ για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, την κλιματική αλλαγή, τη μικροχρηματοδότηση, τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, το Ζero Waste, την απασχολησιμότητα και την επανένταξη κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων, την ανθεκτικότητα της Αττικής, τα προγράμματα μονοπατιών στους ορεινούς όγκους και πολλά άλλα.

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” θα μετέχει σε ένα από τα πάνελ την Τρίτη το πρωί, με θέμα την επανένταξη κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων.

Είσοδος ελεύθερη. Απαιτείται προεγγραφή.

*Το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε και στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 1 Απριλίου, στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας». Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.–> https://www.eventbrite.fr/e/opening-night-of-the-convergences-greece-forum-on-april-1st-tickets-56647415946

Ακόμα κοινωνικές επιχειρήσεις, start up, συνεργατικά project, μη κερδοσκοπικές κινήσεις και πρωτότυπες ιδέες ανακύκλωσης, σας περιμένουν στο διαδραστικό Marketplace!

Κάνουμε το ZERO WASTE πράξη! 

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Αρχιπέλαγος, πουλάει τα second hand είδη που συγκεντρώνει από δωρεές, για να μην καταλήξουν στα σκουπίδια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν αξιοπρεπή εργασία σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα!

Ακόμα φέρτε μαζί σας στις 2 Απριλίου στο Convergences Greece Forum ηλεκρονικές συσκευές που δεν χρειάζεστε πια και δώστε τους νέα ζωή. Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΙΣ τις επισκευάζει και τις χαρίζει σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη!

 

Δείτε ακόμα:

Σύσταση ομάδας εθελοντών/τριών με σκοπό την υποστήριξη του Second Hand Shop στην Κυψέλη

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Αρχιπέλαγος» αναζητά άτομα για σύσταση ομάδας εθελοντών/τριών με σκοπό την υποστήριξη του Second Hand Shop που λειτουργεί στην Κυψέλη. Πιο συγκεκριμένα, ως μέλος της ομάδας εθελοντών/τριών θα συμμετέχετε δημιουργικά στην οργάνωση και...

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες και φίλοι/ες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος»: Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα μεταφερθούν από την οδό Μηθύμνης 19 που στεγάζονταν μέχρι τώρα, στον 1ο όροφο της οδού Μηθύμνης 40 Α (παραπλεύρως της...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest