Σεμινάριο μελισσοκομίας από τον ΚοιΣΠΕ “Διάπλους”

Μάι 26, 2017 | Ενδιαφέροντα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο μελισσοκομίας που οργάνωσε ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Διάπλους”, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, εντός του χώρου του ψυχιατρικού Νοσοκομείου “Δαφνί”, στο Χαϊδάρι, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού.

Το σεμινάριο, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο ανάπτυξης της δραστηριότητας της μελισσοκομίας από τον “Διάπλους”, είχε θέμα: «Τεχνικές στην βασιλοτροφία για παραγωγή βασιλισσών ποιότητας» και προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο καταξιωμένος βασιλοτρόφος Στεργάτος Στέργιος.

Το παρακολούθησαν πάνω από 50 μελισσοκόμοι, με μελισσοκομικό βιβλιάριο, που αφού στο θεωρητικό μέρος άκουσαν μια λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας που ακολουθείται για μια επιτυχημένη βασιλοτροφία, στη συνέχεια, χωρίσθηκαν σε 2 ομάδες και συμμετείχαν σε εμβολιασμούς σε βασιλικά κελιά και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν ικανό χρόνο χειρισμών και εξοικείωσης με την διαδικασία της βασιλοτροφίας.

Το σεμινάρια παρασχέθηκε δωρεάν από τον ΚοιΣΠΕ “Διάπλους”
Συγχαρητήρια ΚοιΣΠΕ “Διάπλους” !!!

Συνέχισε να μας εκπλήσσεις …

(Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του ΚοιΣΠΕ “Διάπλους”)

Δείτε ακόμα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες και φίλοι/ες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος»: Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα μεταφερθούν από την οδό Μηθύμνης 19 που στεγάζονταν μέχρι τώρα, στον 1ο όροφο της οδού Μηθύμνης 40 Α (παραπλεύρως της...

Διαβάστε Περισσότερα

Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” αναζητά καθαριστές και καθαρίστριες για εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. • Η απασχόληση αφορά κατά βάση τετράωρη εργασία (πρωινές ή απογευματινές ώρες) σε πενθήμερη βάση, που μπορεί να αυξάνεται αν ο/η εργαζόμενος/η...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest