Μια νέα συνεργασία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού “Αρχιπέλαγος”

Σεπ 27, 2017 | Ενδιαφέροντα

Και η ΗΔΙΚΑ στο portfolio του Κοι.Σ.Π.Ε.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” ξεκίνησε μια νέα, ενδιαφέρουσα συνεργασία.

Έπειτα από δημόσια διαγωνιστική διαδικασία ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) στα δύο κτίρια της Υπηρεσίας (Λυκούργου 10, στην Ομόνοια και Λεωφ. Συγγρού 101) για ένα έτος.

Επτά άτομα από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες απασχολούνται ήδη στο έργο, προσπαθώντας να παρέχουν καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες. Η Βάσω, η Δήμητρα, η Zaklina, η Ιφιγένεια, η Ιουλία, η Μίσκ και η Δώρα, με την τακτική βοήθεια και υποστήριξη της Νάντιας και του Haytham, παλεύουν και αγωνιούν στο “σφιχτό” ωράριό τους να ανταποκριθούν πετύχουν τους κοινούς μας στόχους στον Συνεταιρισμό: να φτάσουμε όπου …δεν μπορούμε!!!

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και το στελεχιακό δυναμικό της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. για την εμπιστοσύνη στον Συνεταιρισμό μας. Θα ανταποκριθούμε στο έπακρο!

Δείτε ακόμα:

Σύσταση ομάδας εθελοντών/τριών με σκοπό την υποστήριξη του Second Hand Shop στην Κυψέλη

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Αρχιπέλαγος» αναζητά άτομα για σύσταση ομάδας εθελοντών/τριών με σκοπό την υποστήριξη του Second Hand Shop που λειτουργεί στην Κυψέλη. Πιο συγκεκριμένα, ως μέλος της ομάδας εθελοντών/τριών θα συμμετέχετε δημιουργικά στην οργάνωση και...

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες και φίλοι/ες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος»: Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα μεταφερθούν από την οδό Μηθύμνης 19 που στεγάζονταν μέχρι τώρα, στον 1ο όροφο της οδού Μηθύμνης 40 Α (παραπλεύρως της...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest