Μια νέα συνεργασία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού “Αρχιπέλαγος”

Σεπ 27, 2017 | Ενδιαφέροντα

Και η ΗΔΙΚΑ στο portfolio του Κοι.Σ.Π.Ε.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” ξεκίνησε μια νέα, ενδιαφέρουσα συνεργασία.

Έπειτα από δημόσια διαγωνιστική διαδικασία ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) στα δύο κτίρια της Υπηρεσίας (Λυκούργου 10, στην Ομόνοια και Λεωφ. Συγγρού 101) για ένα έτος.

Επτά άτομα από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες απασχολούνται ήδη στο έργο, προσπαθώντας να παρέχουν καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες. Η Βάσω, η Δήμητρα, η Zaklina, η Ιφιγένεια, η Ιουλία, η Μίσκ και η Δώρα, με την τακτική βοήθεια και υποστήριξη της Νάντιας και του Haytham, παλεύουν και αγωνιούν στο “σφιχτό” ωράριό τους να ανταποκριθούν πετύχουν τους κοινούς μας στόχους στον Συνεταιρισμό: να φτάσουμε όπου …δεν μπορούμε!!!

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και το στελεχιακό δυναμικό της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. για την εμπιστοσύνη στον Συνεταιρισμό μας. Θα ανταποκριθούμε στο έπακρο!

Δείτε ακόμα:

Θέσεις εργασίας στην καθαριότητα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” αναζητά καθαριστές και καθαρίστριες για εργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. • Η απασχόληση αφορά κατά βάση τετράωρη εργασία (πρωινές ή απογευματινές ώρες) σε πενθήμερη βάση, που μπορεί να αυξάνεται αν ο/η εργαζόμενος/η...

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή συνεργάτη – Επόπτη έργων καθαριότητας

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», μονάδα ψυχικής υγείας που στοχεύει στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης για άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, μετανάστες / πρόσφυγες και άλλα κοινωνικά ευάλωτα άτομα αναζητά: Συνεργάτη για την οργάνωση και...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest