Από την Πέμπτη 13 Ιουνίου έως το Σάββατο 15, καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με ένα bazaar με 50% εκπτώσεις σε όλα τα ρούχα και τα παπούτσια του μαγαζιού.
Σας περιμένουμε στο Second Hand Shop ( 📍 Σύρου 38, Κυψέλη, πίσω από τη Δημοτική Αγορά), ώστε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να ψωνίσουμε για ένα καλό σκοπό.
Το Second Hand Shop αποτελεί μια από τις δραστηριότητες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης του 7ου Τομέα Ψυχικής Υγείας Αττικής (ΚοιΣΠΕ «Αρχιπέλαγος»), ο οποίος είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση που στοχεύει στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης για άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα καθώς και για άλλα κοινωνικά ευάλωτα άτομα.
Μπορείτε να βοηθήσετε τη λειτουργία του Second Hand Shop:
• Προσφέροντας διάφορα είδη σε άριστη ή πολύ καλή κατάσταση (είδη διακόσμησης, σπιτιού και δώρων, βιβλία, δίσκους, βρεφικά και παιδικά είδη, faux bijoux, τσάντες, ρούχα, παπούτσια κ.ά).
• Προτιμώντας το Second Hand Shop για τις αγορές σας και διαδίδοντας τη λειτουργία του και τους σκοπούς του σε φίλους/ες σας.
• Διαθέτοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να συμμετέχετε στην εθελοντική ομάδα που υποστηρίζει τις εκδηλώσεις και τις δράσεις προβολής και ευαισθητοποίησης του κοινού.
⌚ Ώρες Λειτουργίες: Πέμπτη 13 Ιουνίου 10.00- 20.00
Παρασκευή 14 Ιουνίου 10.00-20.00
Σάββατο 15 Ιουνίου 10.00-18.00

Pin It on Pinterest