Η ισχύς εν τη ενώσει – 6 Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί ανέλαβαν την καθαριότητα κτιρίων του Ε.Φ.Κ.Α. στην Αττική.

Νοέ 15, 2018 | Ανακοινώσεις

Μετά από μια πολύμηνη διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, τις υπηρεσίες καθαριότητας πολλών κτιρίων του Ε.Φ.Κ.Α. ανέλαβαν Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί (Κοι.Σ.Π.Ε.).

Στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας η Ένωση έξι Κοινωνικών Συνεταιρισμών (Αρχιπέλαγος, Διάπλους, Ηλιοτρόπιο, Αθηνά–Ελπίς, Ευ ζην και Διαδρομές) ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε 41 κτίρια, ενώ και σχεδόν όλα τα κτίρια του Ε.Φ.Κ.Α. στην Αττική καθαρίζονται πλέον από Κοι.Σ.Π.Ε.

Επικεφαλής μάλιστα των Ένωσης των Κοι.Σ.Π.Ε. για τον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας είναι ο δικός μας Κοινωνικός Συνεταιρισμός, το «Αρχιπέλαγος».

Μετά από εντατική προσπάθεια για τον συντονισμό της όλης προσπάθειας, τόσο μεταξύ των Κοι.Σ.Π.Ε., όσο και με τους προμηθευτές και συνεργάτες μας, καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης να ξεκινήσουν οι εργασίες και ήδη να έχουν φέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα την θερμή υποδοχή των εργαζομένων μας από τους εργαζόμενους του Ε.Φ.Κ.Α.

Ως Αρχιπέλαγος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους άλλους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς όσο και τις υπηρεσίες του Ε.Φ.Κ.Α. και είμαστε σίγουροι πως θα δικαιωθούν για την επιλογή τους να εμπιστευθούν τους Κοι.Σ.Π.Ε.

Για εμάς που αναλάβαμε το έργο τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και της πράξης.

Στον Κοι.Σ.Π.Ε. Αρχιπέλαγος αντιστοιχούν 10 νέα κτίρια, ενώ δημιουργήθηκαν 17 νέες θέσεις εργασίας. Προχωράμε…

Δείτε ακόμα:

Νέα διεύθυνση του Second Hand Shop! Σύρου 38, Κυψέλη

"είναι φρεσκοπλυμένα, σιδερωμένα, ένα πάπλωμα και σεντόνια". Ολα αυτά τα χρόνια, με τις προσφορές σας σε είδη στο Second Hand Shop , εκτός από τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε ανθρώπους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, μας έχετε συνδράμει στο να μπορέσουμε παράλληλα να...

Διαβάστε Περισσότερα

Αντίο αγαπημένε μας Δημήτρη

Ο Δημήτρης Χονδρός, πρόεδρος του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος» έφυγε από κοντά μας το βράδυ της Τετάρτης μετά από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα βρισκόμασταν εμείς στη θέση να τον αποχαιρετίσουμε. Η συντριβή μας είναι δύσκολο να...

Διαβάστε Περισσότερα

Επιστρέφοντας στο Second Hand Shop

Αγαπημένοι φίλοι και αγαπημένες φίλες του Second Hand Shop, Επιστρέψαμε μετά το lock down με νέα αντικείμενα, ρούχα, αξεσουάρ και χειροποίητα είδη!  Στις προσθήκες του καταστήματος θα βρείτε ένα νέο ράφι με “χειροποίητες δημιουργίες”.  Όσο το κατάστημα μας ήταν...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest