Ένας -ακόμη- μεγάλος Οργανισμός εμπιστεύεται τον ΚοιΣΠΕ “Αρχιπέλαγος”

Απρ 6, 2017 | Ενδιαφέροντα

Από τον Απρίλιο του 2017 ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) εμπιστεύθηκε τον Κοινωνικό Συνεταιρισμός “Αρχιπέλαγος” και του ανέθεσε, έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία, τις υπηρεσίες καθαριότητας των εγκαταστάσεών του.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι για ένα έτος και στο έργο θα απασχοληθούν οκτώ (8) άτομα, τα μισά από τα οποία είναι άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Η συνεργασία του Συνεταιρισμού με τον Ε.Ο.Φ. είχε ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι με δύο μικρές συμβάσεις καθαριότητας, που ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο. Η ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης του έργου (31.03.2017)

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά Κοινωνικός Συνεταιρισμός συμμετέχει σε ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας promitheus.gov.gr του νέου, πρόσφατου νομικού πλαισίου για τις δημόσιες συμβάσεις (Νόμος 4412/2016).

Για τις ανάγκες μάλιστα της ηλεκτρονικής αυτής διαδικασίας όλα τα μέλη του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου του ΚοιΣΠΕ “Αρχιπέλαγος” (10 άτομα) απέκτησαν ψηφιακή (ηλεκτρονική) υπογραφή, με την οποία υπέγραψαν και τα σχετικά έγγραφα του Διαγωνισμού.

Δείτε ακόμα:

Σύσταση ομάδας εθελοντών/τριών με σκοπό την υποστήριξη του Second Hand Shop στην Κυψέλη

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Αρχιπέλαγος» αναζητά άτομα για σύσταση ομάδας εθελοντών/τριών με σκοπό την υποστήριξη του Second Hand Shop που λειτουργεί στην Κυψέλη. Πιο συγκεκριμένα, ως μέλος της ομάδας εθελοντών/τριών θα συμμετέχετε δημιουργικά στην οργάνωση και...

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί/ες συνεργάτες/ιδες και φίλοι/ες του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αρχιπέλαγος»: Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα μεταφερθούν από την οδό Μηθύμνης 19 που στεγάζονταν μέχρι τώρα, στον 1ο όροφο της οδού Μηθύμνης 40 Α (παραπλεύρως της...

Διαβάστε Περισσότερα

Pin It on Pinterest